Vandaag start de rechtszaak over de moord op de Syrische artieste Raifa Al-Riz in Zwolle. De verdachte zou de vrouw op 15 maart dit jaar hebben gewurgd, waarna ze kwam te overlijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag start de rechtszaak over de moord op de Syrische artieste Raifa Al-Riz in Zwolle. De verdachte zou de vrouw op 15 maart dit jaar hebben gewurgd, waarna ze kwam te overlijden. © Nizar Haji / Ewoud ten Kleij

Syrische actrice Raifa Al-Riz werd in Zwolle gewurgd met een snoer

Actrice Raifa Al-Riz is in maart in Zwolle vermoord door wurging en verstikking. Justitie verdenkt Waël D. van de moord. Zowel Al-Riz als D. is van Syrische komaf. Tijdens de eerste rechtszaak tegen D. bleek dinsdagmiddag dat hij volgens justitie een snoer om de hals van de actrice heeft getrokken.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”