Tafeltennis? Nee. Voetbal? Nee. Voetvolley? Nee. Dit is teqball! En Eliano en Kingsley zijn al fan

VIDEOHet is het nieuwe vertier van steeds meer voetballers: teqball. Een combinatie van tafeltennis, voetbal en voetvolley, gespeeld op een aflopende tafeltennistafel. PEC-speler Eliano Reijnders en Kingsley Ehizibue, de Zwolse verdediger van 1. FC Köln, zijn al fan.

 1. Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenleving’
  PREMIUM
  met poll
  20

  Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenle­ving’

  ,,Deze ga je wel laten testen, toch? Want dit hoeven we niet meer in onze samenleving”, is wat Linda Germs uit Apeldoorn te horen krijgt als ze met haar bolle buik en zoontje Lukas door de supermarkt loopt. Lukas heeft het downsyndroom en dat had tijdens de vroege zwangerschap al ontdekt kunnen worden met de NIP-test. Die wordt binnenkort gratis, maar hoe wenselijk is dat?
  Zwolle
 2. Bewoners appartementen bij Boni in Hattem vinden parkeerdrukte ‘geen probleem, maar wel irritant’
  PREMIUM

  Bewoners appartemen­ten bij Boni in Hattem vinden parkeer­druk­te ‘geen probleem, maar wel irritant’

  Zaterdag is het aan het einde van de ochtend en later op de middag zoeken naar een vrij plekje op de parkeerplaats bij supermarkt Boni aan de Kleine Gracht in Hattem. Het parkeerpleintje is bijna continu vol. Dat is de inzet van een rechtszaak tussen de gemeente Hattem en de verhuurder van de twaalf appartementen naast en boven de supermarkt. Bewoners halen hun echter hun schouders op.
  Hattem