Archiefbeeld van station Zwolle
Volledig scherm
Archiefbeeld van station Zwolle © Stefan Verkerk

Tekort aan personeel: beperkt treinverkeer van en naar Zwolle

updateDoor een tekort aan personeel bij Blauwnet, reden er vanmorgen geen treinen tussen Zwolle en Kampen en Zwolle en Enschede. Inmiddels rijden er op beide trajecten weer treinen.

9 reacties

 • Andre van Essen

  2 maanden geleden
  En dan willen ze graag dat je de auto laat staan en met het OV reist? Gaat m niet worden zo🥴
 • Harold de Vreden

  2 maanden geleden
  Wel makkelijk tegenwoordig , wanneer iets niet lukt gooi je het op te weinig personeel! Wanneer de overuren nu eens niet belasting technisch belast worden maar netto uitbetaald zijn er genoeg mensen die overuren willen draaien in deze dure tijden. Maar nee, dat ziet Den Haag niet zitten want die romen elk dubbeltje van de werkende Nederlander af.
 • Elena Jermolajeva

  2 maanden geleden
  Tekort aan personeel!? Als iemand solliciteren ip die functie durft,dan wezen NS de sollicitant af door weinig ervaring of niet matchen met de functie. Zij willen juist geen mensen opleiden en dienst nemen , maar bezuinigen.
 • Michel van Rijnberk

  2 maanden geleden
  Dit gaat over Keolis/Blauwnet en niet over NS
 • Roelof Hooisma

  2 maanden geleden
  Gesolliciteerd bij ns ,een bijna perfecte motivatie brief erbij gedaan Ben ik niet gemotiveerd genoeg ,een collega die jonger en eigenlijk meer ervaring heeft met machines was ook niet gemotiveerd genoeg Komt ns wel goed uit dat treinen uitvallen met die hoge energie prijzen
 1. Plan Stadsdijken Zwolle is er door bij Raad van State
  PREMIUM

  Plan Stadsdij­ken Zwolle is er door bij Raad van State

  Waterschap Drents Overijsselse Delta kan het plan voor de versterking van de Zwolse stadsdijken uitvoeren volgens planning. De Raad van State verklaarde woensdag de bezwaren ongegrond van het bedrijf Buro 11 aan de Burgemeester Roelenweg 11 en de eigenaar van een pand aan de Gasthuisdijk in Zwolle. Zij daagden in september vorig jaar de provincie Overijssel die het plan van het waterschap goedkeurde, voor de Raad van State.