The Great Escape Zwolle sluit gasten met een gerust hart op

videoHet huiveringwekkende incident in Polen waarbij vijf meisjes om het leven kwamen bij een brand in een escape room laat ook eigenaren Johan Post en Laurens van Laar van The Great Escape in Zwolle niet onberoerd. 

Juist deze week openden zij officieel hun tweede locatie in Zwolle aan de Burgemeester Drijbersingel. ,,Je schrikt ervan, en zeker omdat je in dezelfde branche actief bent", zegt Johan Post. Maar daarmee houden de overeenkomsten wel op volgens hem, want in de nieuwe Zwolse escape room is op het gebied van veiligheid aan alles gedacht.  ,,Toch is het goed als ook de escape rooms in Nederland nog eens extra gecontroleerd worden", vindt zijn compagnon Van Laar.

  1. Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Zwolle