Volledig scherm

‘The Zwolle treatment’

29 JULI 2006 - De cardiologiegroep van de Isala klinieken dankt zijn wereldfaam aan allerlei nieuwe ontwikkelingen die in Zwolle in gang zijn gezet en aan meer dan honderd publicaties in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften. De Zwolse cardiologen begonnen als eersten ter wereld met het dotteren na acute hartinfarcten. Deze behandelmethode bleek revolutionair en is inmiddels wereldwijd ingevoerd. Dit pionierswerk heeft in wetenschappelijke kringen de aanduiding ‘The Zwolle treatment’ oftewel de Zwolse methode gekregen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
    PREMIUM
    Video | Serie

    Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

    Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Zwolle