Achterbuurvrouw Tineke van Logtestijn ervaart overlast van de nieuwe padelbanen van TC Ittersum in Zwolle die volgens een berekening van haar man op 37 meter van hun achtergevel zijn gerealiseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Achterbuurvrouw Tineke van Logtestijn ervaart overlast van de nieuwe padelbanen van TC Ittersum in Zwolle die volgens een berekening van haar man op 37 meter van hun achtergevel zijn gerealiseerd. © Frans Paalman

Tineke (64) wordt dol van nieuwe padelbaan achter haar huis in Zwolle: ‘Het is net of je wordt beschoten’

met audioTineke van Logtestijn en haar man Robert slapen graag uit op zondagochtend. Maar sinds de naastgelegen tennisclub in Zwolle deze zomer twee padelbanen opende, is dat er niet meer bij. „Om twee minuten voor acht schiet ik als door een wesp gestoken uit bed.”

14 reacties

 • michel nales

  3 maanden geleden
  Tja de overbevolking en dichte bebouwing in di land heeft grote consequenties voor de levenskwaliteit . Ik vraag mij dan ook af waar die 900000 woningen in dit land moeten worden gebouwd naast alle data centers en industrie terreinen die ook worden volgezet door mega warelhouses van Lidl etc alsof die geen stikstof opleveren en ook extra padel velden.
 • Gea Lubberink

  3 maanden geleden
  Vreselijk voor je die herrie van mensen die hun eigen lol altijd voor laten gaan op hun medemens! Vraag 1 is: Zou jij dit ook doen? Ik heb dat altijd met die razende motoren waar ik van wakker schrik en daarna niet meer kan slapen! De tennisclub kan het geld wel gebruiken en zal niet buigen, dus de gemeente moet hier regels voor scheppen en wel heel snel!
 • Christel van Nijnanten

  4 maanden geleden
  Misschien is er te overleggen, banen later open op zondag en tot ..uur sluiten. Oh 8:00 s ochtends is toch verschrikkelijk vroeg om wakker gepokt te worden
 • W. Kloppenburg

  4 maanden geleden
  Geluidsoverlast is waarschijnlijk aan regels gebonden dat moeten ze uitzoeken, misschien heeft de eigenaar van de kooi wel een omgevingsvergunning daarin hoort ook hinder voor de mens geregeld te zijn. Wat ook behoorlijk helpt is een geluidswal van een meter dik en zes meter hoog om die kooi bouwen.
 • H. Stoel

  4 maanden geleden
  Heb in Frankrijk ook naast een padelbaan geslapen. Een hel is het. De gemeente moet dit echt verbieden.
 1. Geen potje padel na 20.00 uur door geluidsoverlast: ‘Dit gaat ons leden kosten’
  PREMIUM

  Geen potje padel na 20.00 uur door geluids­over­last: ‘Dit gaat ons leden kosten’

  Door het hele land lopen momenteel rechtszaken tegen geluidsoverlast van padelbanen, zo ook in Beverwijk. Daar wonen de bewoners van het woonwagenpark pal naast tennisvereniging LTC D.E.M. Hun nieuwe padelbanen werden afgelopen maart op feestelijke wijze geopend, maar voor de buren is het alles behalve feest. Zij zijn vanwege geluidsoverlast naar de rechter gestapt. Die geeft hen gelijk: de padelbanen moeten vanaf november elke avond om 20.00 uur sluiten.