Supporters vieren de zege van PEC Zwolle op RKC in Waalwijk. Deze foto is gemaakt tijdens de wedstrijd op 23 april. De personen die erop staan hebben niets te maken met de boete die is uitgedeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters vieren de zege van PEC Zwolle op RKC in Waalwijk. Deze foto is gemaakt tijdens de wedstrijd op 23 april. De personen die erop staan hebben niets te maken met de boete die is uitgedeeld. © ANP

Toch nog oplossing voor jonge PEC-fan na dreiging megaboete

De 18-jarige PEC-supporter die tijdens de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk het veld betrad en daarvoor een boete kreeg van 20.000 euro, hoeft deze toch niet te betalen. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de jonge fan, zijn ouders en RKC.

2 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind een boete correct,er is al veel te vaak gewaarschuwd,een boete van vijfhonderd euro is beter op zijn plaats
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Jammer.Was er eindelijk een signaal dat mensen ervan zou weerhouden om zich te misdragen wordt het weer van tafel geveegd. Het wachten is op nieuw tuig dat zich misdraagt.
 1. Zwolle kondigt bij eerste Fietsfestival flinke investeringen en proef met ‘snuffelfiets’ aan
  PREMIUM
  met video
  4

  Zwolle kondigt bij eerste Fietsfesti­val flinke investerin­gen en proef met ‘snuffel­fiets’ aan

  De gemeente Zwolle heeft bij het eerste landelijke Fietsfestival in eigen stad flinke investeringen en een proef met ‘snuffelfietsen’ aangekondigd. Zwolle wil de ruim 53 miljoen euro extra die ze vanuit het Rijk krijgt voor woningen deels investeren in betere fietswegen. De gemeente meldt ‘goede oplossingen’ te hebben voor ‘het hoofdpijndossier van het station’.