Volledig scherm
PREMIUM
De gebroeders Erem gaan hun internationale supermarkt flink uitbreiden. © Frans Paalman

Turkse buurtsuper in Holtenbroek groeit uit tot multicultureel warenhuis

Halal vlees, tapas, fruit, brood en héél veel internationale producten. Erdem Market, de Turkse winkel in de Zwolse wijk Holtenbroek, is in mum van tijd uitgegroeid tot multicultureel warenhuis. Ze gaan nu uitbreiden.  

Gouden greep natuurlijk. In hartje Holtenbroek een internationale supermarkt beginnen. Geen betere plek denkbaar. Veelkleuriger dan in deze wijk wordt het niet. Zoveel nationaliteiten, zoveel smaken. Toch is de huidige uitbreiding van Erdem Market niet sec bedoeld om het buitenlands assortiment aan te vullen, vertelt eigenaar Huseyin Erdem. ,,We hebben best veel Nederlandse klanten. Daarom gaan we straks ook A-merken als Campina en Bolletje verkopen. Zodat je voor alle boodschappen in een keer klaar bent.’’

  1. Reza Ghoochannejhad scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Reza Ghoochanne­j­had scoort vier keer voor PEC en maakt gehakt van RKC

    Niet Clint Leemans, maar Reza Ghoochannejhad loopt zondagmiddag met de grootste glimlach van het veld na PEC Zwolle-RKC Waalwijk. De nieuwe spits van de Overijsselse eredivisionist kent een groots debuut met een dikke zege en vier doelpunten (6-2). Bovendien beëindigt PEC een zeer bewogen week positief, waarin trainer John Stegeman met zijn auto-ongeluk negatief in het nieuws kwam en nu weer reden heeft tot juichen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle