Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Twee mannen met openstaande celstraffen opgepakt in Zwolle

Twee mannen zijn afgelopen weekend opgepakt in Zwolle. De twee mannen werden gezocht, want ze hadden allebei nog een openstaande gevangenisstraf. 

De eerste man werd zaterdag tegen 09.15 uur gearresteerd. Hij liep tegen de lamp bij een politiecontrole. De 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had nog een gevangenisstraf van 60 dagen openstaan. Verder werd hij nog gezocht voor een andere zaak. Hij was mogelijk ook betrokken bij een heling.

Tegen 17.00 uur werd de tweede man opgepakt. Hij kon zich bij een politiecontrole niet legitimeren en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De man gaf vervolgens een naam op, maar die bleek niet te kloppen. De man werd opgepakt en meegenomen naar het bureau. Op het bureau werden vingerafdrukken afgenomen om de identiteit van de man te achterhalen. Aan de hand van de vingerafdrukken bleek het om een 27-jarige man uit Amsterdam te gaan. De Amsterdammer had nog een openstaande celstraf van 62 dagen.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Kerstbomenverkoop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’
    PREMIUM
    Poll

    Kerstbomen­ver­koop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’

    Dág Sinterklaasje, welkom kerstboom: deze week komt de verkoop flink op gang. Het zijn de weken waarin een bedrijf als Tuinland met vestigingen in Zwolle en Wilp zo’n 25 procent van zijn jaaromzet draait. ,,Gelukkig krijgen we geen sneeuw, want dan scheelt ons dat enorm. Dan verkopen we minder bomen”, zegt André Eshuis, die zich namens het bedrijf met de verkoop van de kerstbomen bezighoudt.

In samenwerking met indebuurt Zwolle