Zwolle-burgemeester Peter Snijders is voorzitter van de veiligheidsregio IJsselland.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwolle-burgemeester Peter Snijders is voorzitter van de veiligheidsregio IJsselland. © Frans Paalman

Uitgelekte versoepelingen gaan veiligheidsregio IJsselland niet ver genoeg: ‘Winkels en horeca moeten open’

De horeca en winkels moeten overdag weer normaal open kunnen. Die dringende oproep doet de Zwolse burgemeester Peter Snijders namens de veiligheidsregio IJsselland aan het kabinet. Bij het Veiligheidsberaad gaat hij vanavond zijn zorgen uiten. ,,Ik denk dat winkels, horeca en de sport- en cultuursector overdag op een veilige manier open kunnen.”

17 reacties

 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Meer haters voor een beter milieu. Waarom zou ik me iets aantrekken van alle aanbevelingen .
 • Annet Grafhorst

  2 weken geleden
  Vandaag heerlijk ff een terras gepakt bij :In den Hoofdwacht. heerlijk bij de heaters, dus lekker warm. En heb net zoveel betaald als normaal, dus dat gezeur over dat de prijzen zo hoog zijn in de horeca klopt voor geen meter.
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  @ R Peters, 16 november is er een debat over geweest. Nog terug te zien op You Tube.
 • R Peters

  2 weken geleden
  Andre@ volgens mij moet er nog een debat plaatsvinden in de 2e kamer over 2G. De partijen hadden uitstel gevraagd. Volgende week wordt een besluit genomen. Even afwachten dus. Er zijn nog partijen die twijfelen. En dan zal het ook nog wel door de 1e kamer moeten denk ik.
 • M.H. van den Brink

  2 weken geleden
  Het Omikron virus is zo ongevaarlijk dat de landen waar zgn. veel meer kan en mag zoals Spanje en Denemarken al voorbereidingen treffen voor een vierde vaccinatie. Met in Duitsland het plan voor G2+
 1. De Comeback Kid van het schaatsen, Lotte van Beek, trekt de schaatsen uit. En nu voorgoed
  PREMIUM

  De Comeback Kid van het schaatsen, Lotte van Beek, trekt de schaatsen uit. En nu voorgoed

  Het moment leek al steeds dichterbij te komen, de resultaten waren de laatste jaren niet zoals de Zwolse Lotte van Beek (30) dat zelf zo graag nog wilde. Het was een gevecht tegen fysieke tegenslagen, hevig groeiende concurrentie en misschien wel tegen beter weten in. Al kwam ze vaak terug uit geslagen positie en ging het dit seizoen weer de goede kant op. Maar nu is het klaar. Comeback Kid Lotte van Beek stopt.