Vinod Subramaniam en Inge Grimm zijn de voorzitter van het college van bestuur van respectievelijk Universiteit Twente en Windesheim.
Volledig scherm
PREMIUM
Vinod Subramaniam en Inge Grimm zijn de voorzitter van het college van bestuur van respectievelijk Universiteit Twente en Windesheim. © Carlo ter Ellen/Frans Paalman/Emiel Muijderman

Universiteit Twente en Windesheim bundelen krachten: ‘Geen opmaat naar universiteit in Zwolle’

Universiteit Twente en Hogeschool Windesheim gaan inniger samenwerken. De onderwijsinstellingen tekenen vandaag een convenant, waardoor vaker medewerkers en studenten van de universiteit van Enschede in Zwolle te vinden zijn. Het is volgens bestuurders geen opmaat naar een fusie of ‘eigen universiteit’ in Zwolle. ,,Dat is niet meer van deze tijd.”

1 reactie

 • E. Hetebrij

  2 maanden geleden
  Dit was al eens eerder geprobeerd met de VU uit Amsterdam. Dat was geen succes. Hopelijk gaat het met deze regionale universiteit beter.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.