Volledig scherm
Jeroen van Leeuwen, de nieuwe algemeen manager van PEC Zwolle. © PEC Zwolle

Van Leeuwen nieuwe veiligheids- en supportersmanager bij PEC Zwolle

Jeroen van Leeuwen is de nieuwe algemeen manager van PEC Zwolle. Hij krijgt veiligheid en supporterszaken in zijn portefeuille en wordt toegevoegd aan het directieteam van de club.

Van Leeuwen (35) was de afgelopen vier jaar directeur van SportService Zwolle, een gemeentelijke instelling die zo veel mogelijk inwoners van de hoofdstad van Overijssel aan het bewegen wil krijgen.

Geboortestad

Jeroen van Leeuwen: ,,Deze overstap voelt vanaf het eerste contact goed. Het is altijd mijn ambitie geweest om ooit bij een betaald voetbalclub te werken en dat ik nu deze kans krijg in mijn geboortestad Zwolle is ontzettend mooi. Door deze overgang vertrek ik na lange tijd bij SportService Zwolle, waar ik al die jaren een bijdrage heb geleverd aan het verder ontwikkelen van het thema sport en bewegen. Ik vind het een mooie uitdaging en vervolgstap om nu van de breedtesport, naar de topsport te gaan. De groei en ambitie van PEC Zwolle spreken mij enorm aan en ik ben trots daar straks een steentje aan te mogen bijdragen.”

Geen onbekende

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: ,,Met de komst van Jeroen zijn wij zeer te spreken. Het is belangrijk dat het gelukt is deze positie op goede en adequate wijze in te vullen. Jeroen is immers geen onbekende van de club en krijgt onder andere veiligheid, supporterszaken en facilitair in zijn portefeuille. Ook wordt hij toegevoegd aan het directieteam van de club.” 

  1. Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeidsrecht

    Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeids­recht

    Pascal Besselink is jurist en gespecialiseerd in vraagstukken over ‘arbeidsrecht en sneeuw’. Hij werkt voor DAS en krijgt op sneeuwvolle dagen – zoals deze dinsdag – prompt vragen uit gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle. ,,Zowel werkgevers als werknemers bellen mij om te vragen wat het arbeidsrecht zegt, als er sneeuw ligt.’’ Dé vraag die wordt gesteld: kan een werknemer eisen dat hij thuis werkt?

In samenwerking met indebuurt Zwolle