Zwolle
 Rinette van der Vliet, voorzitter van de Vereniging Openluchtbad Zwolle, is blij dat de coronaregels versoepeld kunnen worden.  Zo is het bad is straks toegankelijk voor leden en introducees tot en met 17 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwolle Rinette van der Vliet, voorzitter van de Vereniging Openluchtbad Zwolle, is blij dat de coronaregels versoepeld kunnen worden. Zo is het bad is straks toegankelijk voor leden en introducees tot en met 17 jaar. © Frans Paalman

Vanaf zaterdag weer zwemmen in Openluchtbad Zwolle: ‘Minder strenge coronaregels’

Het Openluchtbad Zwolle gaat vanaf aankomende zaterdag open. Nog steeds moeten bezoekers rekening houden met coronaregels, al zijn die soepeler dan vorig jaar. Zo mogen zwemmers weer introducees tot en met 17 jaar meenemen.

0 reacties

  1. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
    PREMIUM
    Conference League-finale

    De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

    Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.