De stoeptegel werd vermoedelijk vanaf de parkeergarage (links) naar beneden gegooid en spatte nabij de ingang van het kantorencomplex (midden) uiteen.
Volledig scherm
PREMIUM
De stoeptegel werd vermoedelijk vanaf de parkeergarage (links) naar beneden gegooid en spatte nabij de ingang van het kantorencomplex (midden) uiteen. © Frans Paalman

Vandalen smijten stoeptegel van grote hoogte in Zwolle: meer toezicht op hangjeugd parkeergarage

Een dronkenmansactie? Hangjeugd? Medewerkers van Jeugdbescherming Overijssel in Zwolle kregen de schrik van hun leven toen vanaf grote hoogte een stoeptegel voor de ingang van het pand werd gegooid. Precies rond het tijdstip dat het een komen en gaan van kantoormedewerkers is. Het liep goed af. Maar het is er vaker raak met vandalisme.

  1. Drankrijder, boeteregen en ingetrokken rijbewijzen bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

    Drankrij­der, boeteregen en ingetrok­ken rijbewij­zen bij politiecon­tro­les rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

    Tientallen bestuurders zijn gisteravond op de bon geslingerd bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen. Acht bestuurders konden direct hun rijbewijs inleveren vanwege de snelheid waarmee ze reden, onder andere op de A1, de A50 bij Apeldoorn en de A28 bij Zwolle. Op de N35 tussen Zwolle en Heino plukte de politie een ‘drankrijder’ van de weg.

In samenwerking met indebuurt Zwolle