Landstede Hammers heeft het een seizoen zonder publiek moeten stellen. De Zwolse basketbaltrots wil zich herstellen met een ambitieus driejarenplan.
Volledig scherm
PREMIUM
Landstede Hammers heeft het een seizoen zonder publiek moeten stellen. De Zwolse basketbaltrots wil zich herstellen met een ambitieus driejarenplan. © Frans Paalman

Veel langer aan de top blijven, dat is de missie van Landstede Hammers

Aan de hand van een driejarenplan wil Landstede Hammers de komende jaren verder groeien. Zodat de landstitel van de Zwolse basketballers in 2019 geen unicum blijft.

 1. Scheidend PEC-voorzitter Adriaan Visser blikt terug: ‘We hebben Raiola nooit één euro betaald’
  PREMIUM
  1

  Scheidend PEC-voorzitter Adriaan Visser blikt terug: ‘We hebben Raiola nooit één euro betaald’

  Onder zijn leiding won PEC niet alleen de beker en de Johan Cruijff Schaal, maar haalde het tevens voor het eerst in de geschiedenis Europees voetbal en de hoogste eindklassering ooit in de eredivisie. Maar er was ook kritiek, zeker de laatste periode. Met zijn vertrek in aantocht - vrijdag was zijn afscheidsreceptie, 1 oktober officieel zijn laatste dag - blikt scheidend voorzitter Adriaan Visser (70) terug op zijn 12,5 jaar als preses in Zwolle.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.