Veelbelovende proefweek bij Brass Boer Thuis, de nieuwe brasserie van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle

Koken en eten | VideoNa een week proefdraaien voor vrienden, vaste gasten en zakelijke relaties is Brass Boer Thuis van het driesterrenkoppel Jonnie en Thérèse Boer er wel klaar voor, vanaf vanavond kan iedereen komen eten in hun nieuwe restaurant aan de Nieuwe Markt in Zwolle.

Tot afgelopen zaterdag is er nog met man en macht gewerkt om de laatste puntjes op de i te krijgen. En dat is te zien, want het pand heeft aan de binnenzijde een complete metamorfose gekregen. Wie ooit bij één van de voorgangers in dat pand is geweest, herkent daar bijna niets meer van terug. Een nieuwe entree, een kleine lounge voor een welkomstdrankje, hout, oranje en gele tinten, wandbekleding van kurk en heel prominent: de open keuken met een bar als chef’s table. 

  1. Waarom wilde dieren vaker en vaker in onze koplampen verschijnen
    PREMIUM
    Vijf vragen

    Waarom wilde dieren vaker en vaker in onze koplampen verschij­nen

    Reeën, herten, zwijnen; het aantal wildaanrijdingen loopt op. Vorig jaar telde Stichting Wildaanrijdingen Nederland, die de cijfers bijhoudt voor Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland, al méér dodelijke wildaanrijdingen dan in 2017. Dit jaar lijkt dat aantal weer hoger te worden van 400 naar 500 dode dieren per maand, alleen al in het geregistreerde gebied. Hoe komt dat? Vijf vragen over wilde dieren in het zicht van onze koplampen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle