Foto Freddy Schinkel
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Freddy Schinkel

Verboden te zingen over corona bij Smartlappenfestival in Zwolle: ‘Komt onze strot uit’

Een smartlappenfestival waarbij het verboden woord ‘corona’ is, terwijl nu juist de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt. De 29ste editie van het Zwolse Smartlappenfestival staat helemaal wel én totaal niet in het teken van de pandemie. ,,Het komt zo onze strot uit, dat we er niet ook nog allemaal liedjes over willen horen.” 

1 reactie

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Rijksoverheid: Gaat u naar de kerk, moskee, synagoge of ander gebedshuis voor uw geloof of levensovertuiging? Dan is een coronatoegangsbewijs niet wettelijk verplicht vanwege de bijzondere (grondwettelijke) verhouding tussen kerk en staat. Woont u daar een evenement, anders dan voor uw geloof of levensovertuiging, bij, zoals een voorstelling of een concert, dan heeft u wel een coronatoegangsbewijs nodig. Er is geen verbod op zingen. Krom, hè???
 1. De dood van zijn nichtje Anouk heeft PEC-trainer Dick Schreuder harder gemaakt: ‘Voor klagers heb ik geen tijd meer’
  PREMIUM

  De dood van zijn nichtje Anouk heeft PEC-trai­ner Dick Schreuder harder gemaakt: ‘Voor klagers heb ik geen tijd meer’

  Dick Schreuder deed iets wat niet echt gebruikelijk is in de egoïstische voetbalwereld: de trainer van PEC Zwolle koos na zijn scheiding in 2005 niet voor de baan die hij ambieerde, maar voor de opvoeding van zijn twee dochters. Een gesprek over vaderschap, leiderschap en de tragische dood van zijn nichtje Anouk, waardoor hij andermaal de bevestiging kreeg dat hij destijds de juiste beslissing maakte.