Vermisten
Volledig scherm
Vermisten © Politie

Verdeeldheid over 'bomactie' Stegeman. En: opvallende vermissingszaken uit deze regio

JOUW REGIONIEUWS GEMIST?Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van donderdag 30 augustus.

VERMIST - Leven ze nog? Hoe zouden ze er nu hebben uitgezien? Op de Internationale Dag van de Vermisten, staat De Stentor stil bij enkele bijzondere vermissingszaken die families al jaren in de greep houden.

UNDERCOVER -  Programma-maker Alberto Stegeman wist stiekem op de basis van Defensie bij 't Harde te komen. De 'nep-bom' zorgde voor opschudding. De meningen over zijn actie zijn verdeeld

ZONDER POLITIE - De politie blijft weg van muziekfeest Ground Zere Festival op Bussloo. De bonden doen dat uit protest. Lees hier waarom

SPOELEN - Al vijf keer sprong de waterleiding in hun straat, maar de bewoners van de Omloop in Elburg zijn niet voor één gat te vangen. Desnoods spoelen ze de grote boodschap door met water uit het zwembad van de buren. (PREMIUM)

HUURLING - PEC Zwolle haalt vlak voor het sluiten van de transfermarkt twee jonge Italianen naar de club. Gianluca Scamacca en  Alessandro Tripaldelli (allebei 19) verruilen Sassuolo voor PEC. Bievenuto!

In samenwerking met indebuurt Zwolle