Er is veel politie op de been bij het La Place restaurant bij afslag Zwolle-Noord.
Volledig scherm
Er is veel politie op de been bij het La Place restaurant bij afslag Zwolle-Noord. © Stefan Verkerk

Verkeersruzie loopt uit de hand in Zwolle: steekpartij nabij foodcourt

Een verkeersruzie langs de Ceintuurbaan bij afslag Zwolle-Noord is uitgemond in een steekpartij waarbij tenminste een gewonde is gevallen. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis en de politie heeft een verdachte aangehouden. De auto's van beide mannen zijn in beslag genomen voor onderzoek.

10 reacties

 • Gradus Hagreis

  4 maanden geleden
  Hallo de straf moeten zwarte worden in nederlandals als imand dood rijd krijg werkstraf niet normaal straffen zwaarder worden ze zijn veel te mild in nederland
 • Willem Habbes

  4 maanden geleden
  oei steekpartij oeps hopenlijk heeft het eten ze wel gesmaakt
 • marion van kooij

  4 maanden geleden
  Als je tegenwoordig in de auto zit zie je zoveel stomme dingen. Is het druk, laat je iemand voor gaan voor de doorstroming hangt er achter je iemand op de toeter en maakt gebaren. Zit er een slingerende automobilist voor je, ja hoor, hij is aan het appen. Dat dat agressie opwekt snap ik, mijn man stapte laatst ook uit om een toeteraar te vragen wat hem dwars zat. Maar wie neemt er nou een mes mee in de auto? Dan ben je dus ook bereid hem te gebruiken.
 • M de Vries

  4 maanden geleden
  de verhuftering van de politiek begint al aardig af te stralen op de samenleving
 • Elly Verrips

  4 maanden geleden
  Lui die bewust wapens of steekwapens bij zich hebben deinzen er ook niet voor terug om ze te gebruiken dus die rotzooi bij je gigantische bekeuring en indien mogelijk auto afnemen en de schredder in.