Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Vermiste man (20) uit Zwolle weer gevonden en herenigd met familie

UpdateDe 20-jarige man uit Zwolle die sinds maandag werd vermist is weer terecht. De politie meldt dat hij in goede gezondheid is aangetroffen.

4 reacties

 • marion van kooij

  2 maanden geleden
  Wordt er nu ook onderzoek gedaan naar de reden dat hij is weggelopen? Dat lijkt me wel interessant. Ik heb ook wel eens weglopers uit een tehuis opgevangen (ik woon ernaast) en de redenen waarom ze weglopen zijn vreselijk. Toch volgt er nooit een onderzoek naar de oorzaak.
 • tom Duijtshoff

  2 maanden geleden
  Jos is weer terrecht.
 • peter zomerdijk

  2 maanden geleden
  Waarom altijd van die summiere informatie bij zo'n publieke oproep, als zo'n jongen misschien wel in gevaar is! Net als die amber alerts, ,,vermist jongen'' maar in welke omgeving of wijk wordt meestal nooit gegeven. En dan maar zoeken tussen de 125000 inwoners!
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Hopelijk gaat het goed met hem en wordt hij dra ergens gespot en, nogmaals, in goede gezondheid..
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?