Volledig scherm
© ANP

Vermiste tieners Tim en Anna weer gevonden

updateDe vermiste tieners Tim en Anna, waarvan gedacht werd dat zij zich in Zwolle zouden ophouden, zijn in goede gezondheid gevonden. 

Dat maakt de politie zojuist bekend. De politie trof Tim (17) en Anna (16) net over de grens in Duitsland aan. Beiden maken het goed.

De tieners werden zondag voor het laatst gezien in het winkelcentrum Alexandrium en op Prinseneiland in Rotterdam. Politie en familie maakten zich zorgen en wilden in contact komen met mensen die ze gezien hadden. Daarbij werd het vermoeden geuit dat het stel zich verplaatste met de fiets of het openbaar vervoer.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Eigenaar Zwolse coffeeshop De Pijp begrijpt angst uit de buurt: 'Nu ga ik me bewijzen’
    PREMIUM
    interview

    Eigenaar Zwolse coffeeshop De Pijp begrijpt angst uit de buurt: 'Nu ga ik me bewijzen’

    Of hij er nog wel zin in heeft, vragen we coffeeshophouder Roy Lensink (42). Hij haalt zijn schouders op. ,,Ja hoor, nu wel weer.’’ De weg naar de opening van de vijfde Zwolse coffeeshop De Pijp was een lange, met bovendien veel hobbels. En dan te bedenken dat Wezeper Lensink al jarenlang met dit idee rondloopt. In Assendorp werd hem de deur gewezen en ook een ander pand ging op het laatste moment niet door. ,,Het was een lange strijd.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle