Verwarde man uit Zwolle steekt eigen huis in brand: ‘Ik heb nog op zijn ramen staan bonzen’

VIDEOEen verwarde man heeft vannacht zijn woonhuis in Zwolle in brand gestoken. Het incident heeft zich afgespeeld aan de Schepenenlaan. Daar huurt de man een huis van woningcorporatie deltaWonen. Het is de derde keer in korte tijd dat deze corporatie te maken krijgt met een verwarde huurder die de buurt op stelten zet.

 1. De tijd van lief doen en elkaar sparen is voorbij, zegt PEC-goalie Kostas Lamprou: ‘Vanaf nu vuist op tafel’
  PREMIUM

  De tijd van lief doen en elkaar sparen is voorbij, zegt PEC-goa­lie Kostas Lamprou: ‘Vanaf nu vuist op tafel’

  Door geen gekke dingen te doen en kalm te blijven, kwam PEC-doelman Kostas Lamprou (30) vorig seizoen met RKC Waalwijk, zaterdag de tegenstander van de Zwollenaren, vanuit kansloze positie terug in de race en bleef in de eredivisie. Een wijze les voor de hekkensluiter, die tegen de Brabanders smacht naar een zege, zegt de keeper. ,,In deze fase moet je niet in paniek raken.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?