Veysel Ü. (32) nog drie maanden vast voor McDonald’s-moorden in Zwolle: ‘Hij wil graag zijn vrouw en kinderen zien’

video + updateMoordverdachte Veysel Ü. (32) blijft nog zeker negentig dagen in de cel. De verdachte van de dubbele McDonald’s-moord in Zwolle is vanmiddag voorgeleid. Volgens justitie lijkt het erop dat Ü., die zich na de moord meldde bij de politie, de schutter is.

6 reacties

 • Marco Wassink

  3 maanden geleden
  NB : dat hij een onmenselijke daad heeft begaan daar ben echt wel met de mede reageerders eens, maar wil nog niet zeggen dat hij na gedegen onderzoek, weer een menselijke behandeling mag hebben. we leven niet meer in de middeleeuwen. Algehele afzondering is al een hele straf op zich, daarna zal hij nog zeer vele járen kunnen nadenken.
 • Marco Wassink

  3 maanden geleden
  Voorop gesteld, ik wil het verder niet over de daad en/of nabestaanden hebben, maar het volgende genuanceerd, Hopelijk is het onderzoek redelijk (...) snel zó ver dat beperking kan worden opgeheven. je mag geen enkel contact met wie dan ook hebben, zelfs bewaarders zeggen het hoognodige, cel afgeschermd, geen contact met andere gedetineerden, geen radio luisteren, tv kijken etc. enz. Alléén luchten geen bezoek etc. Straf verdiend hij zeker en lang, zoals hij zelf gezegd, hij de dader is.
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  20 jaar Lik , zoals in Amerika. Vrouw en kind zien is niet belangrijk voor de Dader. Eerst de zeer Hoge straf uitvoeren, Rest komt later wel
 • Yvonne Veld

  5 maanden geleden
  Zou hij ook aan het trauma van al die andere kinderen denken die door hem voor hun ogen 2 mensen in koele bloede vermoord hebben zien worden?
 • HA Klomp

  5 maanden geleden
  Hij kan wel meer willen, maar als je mensen vermoord heb je al je rechten verspeeld. Ál je rechten!
 1. Heleen en Milton lopen van Kampen via Zwolle, Dalfsen en Ommen naar Moskou voor documentaire: ‘Langzamer dan langzaam’
  PREMIUM

  Heleen en Milton lopen van Kampen via Zwolle, Dalfsen en Ommen naar Moskou voor documentai­re: ‘Langzamer dan langzaam’

  Moskou zullen ze vermoedelijk nooit bereiken, maar het gaat Zwollenaren Heleen Westerman en Milton Kam als documentairemakers ook vooral om de figuurlijke reis ernaartoe. Langzamer dan langzaam leggen ze in deze regio de lokale bedrijvigheid op de continentale handelsroute op video vast. ‘Van Kampen naar Moskou’, heet hun afleveringenreeks dan ook.
 2. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
  Liveblog

  Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.