De vlaggen langs de N35 bij de afslag Wijthmen hangen weer in proteststand.
Volledig scherm
PREMIUM
De vlaggen langs de N35 bij de afslag Wijthmen hangen weer in proteststand. © Frans Paalman

Vlaggen Zwolle ‘gewoon’ weer in proteststand na onderbreking tijdens Nationale Herdenking

De Nederlandse vlaggen langs de provinciale weg N35 bij Wijthmen hangen weer in de proteststand, ondersteboven. Op verzoek van de gemeente Zwolle hebben actievoerders uit Wijthmen en Hoonhorst de vlaggen enkele dagen correct gehangen, in verband met de Nationale Herdenking. ,,Een compliment is op z’n plaats.’’

9 reacties

 • P. Kist

  2 maanden geleden
  Helaas, mijn oren ontvangen de toonhoogte van uw hondenfluitje.
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  P. Kist, ik vergelijk niets. Ik laat alleen een stukje geschiedenis zien. Ik heb zelfs FDF niet genoemd. Uw reactie vind ik dan ook iets overtrokken. Of was de geschiedenisles toch op zijn plaats.
 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  Gelukkig kijkt de provincie naar consequenties en kosten voor het verwijderen van de vlaggen. Mooi dat bekend is wie ze weer heeft terug gehangen.
 • P. Kist

  2 maanden geleden
  Inderdaad, ken uw geschiedenis. FDF vergelijken met een partij nationaalsocialisten. Je moet het maar durven.
 • P Schievink

  2 maanden geleden
  Ik vind die vlag mast niks . Maar complimenten voor het even omkeren. Dat er vlaggen "vernield" worden.....sorry boeren jullie acties de blokkades op wegen, bedreiging van minister, schade aan politieauto's kosten ons als volk meer dan die paar honderd euro aan vlaggen . Dat is dan jullie risico en als jullie acties mogen doen dan die man/ vrouw ook
 1. Wiljan Pluim uit Zwolle kent de gevaren van voetballen in Indonesië: ‘Mijn vrouw en kinderen gaan al niet meer’
  PREMIUM

  Wiljan Pluim uit Zwolle kent de gevaren van voetballen in Indonesië: ‘Mijn vrouw en kinderen gaan al niet meer’

  Veldbestormingen, spelers die klappen krijgen, spelersbussen die worden bekogeld. Als voetballer in Indonesië is de 33-jarige Wiljan Pluim uit Zwolle wel wat gewend. Maar dat het zo uit de hand kon lopen, zoals afgelopen zondag toen bij supportersrellen in Malang ruim 130 fans om het leven kwamen door verdrukking en verstikking, dat had de speler van PSM Makassar nooit gedacht.