Een korte vechtpartij in de Voorstraat maakte al snel een eind aan de gezellige middag.
Volledig scherm
PREMIUM
Een korte vechtpartij in de Voorstraat maakte al snel een eind aan de gezellige middag. © Pedro Sluiter

Vlam slaat in de pan in uitgaansstraat van Zwolle: ‘Eén groepje kaapt horeca-actie en verpest het voor de rest’

Een schermutseling in de Voorstraat in Zwolle heeft gezorgd voor een voortijdig einde van de actie van ondernemers in deze straat. De horeca was geopend om te protesteren tegen het kabinetsbeleid, maar door een vechtpartij zijn de terrassen voor het begin van de avond opgeruimd op last van de politie. ,,Een groepje heeft het protest gekaapt.”

19 reacties

 • Annet Grafhorst

  1 jaar geleden
  Ja natuurlijk, zullen we alles gelijk maar afschaffen? Dat zal de horeca ondernemers uit de shit helpen zeker, een kroeg zonder drank..pffff
 • len dapper

  1 jaar geleden
  als we nu eens zouden beginnen met geen alcohol te schenken zou alles veel rustiger gaan,als de wijn is in de man is de wijsheid in de kan.En zonder is toch ook gezellig en volgens mij gaat het om het samen komen.
 • Gerrit S

  1 jaar geleden
  @Willem V Om je cijfers in perspectief te plaatsen; in de winter van 2017-2018 stierven er bijna 10.000 mensen aan griep (dus binnen 20 weken!!). Cijfers komen van de rivm site. Dan lijken die coronacijfers ook ineens wat anders...
 • Jan Geu ten Kate

  1 jaar geleden
  @ Willem v : waren die 100 doden allemaal gezonde mensen die overleden zijn nadat ze Corona hebben gekregen? Of mankeerden ze al van alles en hebben ze er toen nog Corona bij gekregen. En is de doodsoorzaak ook Corona of zijn ze gestorven met Corona?
 • Willem v

  1 jaar geleden
  Vorige week nog meer dan 100 doden door corona, in totaal nu tussen de 20.000, en 30.000 doden in totaal in Nederland, maar dat geeft allemaal niks want het is maar een griepje en wij willen naar de kroeg om te zuipen en te vechten, en we zijn bang voor een prikje, dus we laten ons niet inenten. Wat een eng klein dom landje zijn we toch geworden, vol verwende kinderen. En een regering die reageert in plaats van regeert. Laat anderen maar stikken, wij zitten in de kroeg.