De vijf generaties in een beeld. Met de klok mee, beginnend bij pater familias Reinder de Jonge: Cobie van der Werf (2e generatie), Miriam Mijnster (3e), Kimberley Horjus (4e) en natuurlijk op schoot van De Jonge de jongste telg Jona.
Volledig scherm
PREMIUM
De vijf generaties in een beeld. Met de klok mee, beginnend bij pater familias Reinder de Jonge: Cobie van der Werf (2e generatie), Miriam Mijnster (3e), Kimberley Horjus (4e) en natuurlijk op schoot van De Jonge de jongste telg Jona. © Familie van der Werf

Vol trots toont Reinder (97) uit Zwolle zijn achterachterkleinkind Jona: ‘Hij belt enthousiast iedereen op’

Varen is gezond. Tot die conclusie kun je komen als je je uitsluitend richt op het wel en wee van de schippersfamilie van Zwollenaar Reinder de Jonge (97). Een eeuw lang bevoer die de vaderlandse wateren, maar of Jona - de pasgeboren vijfde generatie - dezelfde zeebenen gaat ontwikkelen, is zeer twijfelachtig. 

2 reacties

  • J. Kleijn

    2 maanden geleden
    Mijn 2 oudste dochters (1960/62) waren ook de 5e generatie. De vader van mijn Oma (Jan Ligtenberg)is geboren in 1875 te Deventer.Oma, mijn vader, ik en mijn kinderen ook in Deventer geboren . Hij overleed 1963 ???Helaas geen foto van.
  • Ria Emo

    2 maanden geleden
    Bij ons in de familie zijn er inmiddels 4 maal 5 generatiesachter Mijn moeder van 98 dochter 77 kleindochter 56 achterkleindochter 35 achter achterkleinzoon 15 jaar - 13 jaar, achter achterkleindochter 7 jaar en 2 jaar achterkleindochter 35