Merle van Faassen (links), Sonja Bakhuis en Marco Wams organiseren dit jaar een virtuele tour door hun school Zeven Linden College. Ze hebben alles zelf gefilmd, en leerlingen kunnen zelfs met een heuse VR-bril door de school wandelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Merle van Faassen (links), Sonja Bakhuis en Marco Wams organiseren dit jaar een virtuele tour door hun school Zeven Linden College. Ze hebben alles zelf gefilmd, en leerlingen kunnen zelfs met een heuse VR-bril door de school wandelen. © Frank Uijlenbroek

Voor de open dag digitaal door de middelbare school: ‘Elke klas kan je in’

Hoe vergaat het scholen in onze regio met het organiseren van digitale open dagen, voor het tweede jaar op rij? De Stentor kijkt mee met het Zeven Linden College in Dedemsvaart, die een heuse VR-rondleiding organiseren. ,,Een fijne tussenoplossing.”

0 reacties

  1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
    Liveblog

    SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

    Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.