Peters Snijders, voorzitter van de veiligheidsregio IJsselland, uit zijn zorgen over de oplopende coronabesmettingen in onder meer Staphorst en roept op tot vaccineren.
Volledig scherm
PREMIUM
Peters Snijders, voorzitter van de veiligheidsregio IJsselland, uit zijn zorgen over de oplopende coronabesmettingen in onder meer Staphorst en roept op tot vaccineren. © ANP / Frans Paalman (bewerking: de Stentor)

Voorzitter veiligheidsregio doet dringende oproep: ‘Laat je vaccineren, ook in Staphorst’

CoronaLaat je vaccineren en ga bij een positieve test in quarantaine. Dat klemmend beroep doet voorzitter Peter Snijders van Veiligheidsregio IJsselland aan inwoners van de regio. Door hoge besmettingscijfers in Staphorst en omgeving heeft ziekenhuis Isala al patiënten moeten verplaatsen. Extra maatregelen komen er volgens Snijders niet.

16 reacties

 • J Willemsen

  2 maanden geleden
  Pak ze aan die enge gereformeerde dwazen. Zingen zullen ze op de IC, lofliederen. Lekker de plek van normale medemensen innemen. Gerformeerde naastenliefde.
 • Guido De Wit

  2 maanden geleden
  Opvallend is wanneer er feiten geplaatst moeten we deze eruit gehaald worden door De Stentor of beter gezegd het dictatoriale DPG Media. Wat zich hier al bijna 2 jaar voltrekt is een wereldwijde leugen en een depopulatie programma van ongekende omvang. Wie er de tijd voor neemt zal tot gruwelijke antwoorden komen en zien dat er niets geleerd is vanuit het verleden en zich herhaald. Wanneer de kudde zich neerlegd bij zogenaamde maatregelen zijn ze overgeleverd aan het systeem. Wees allert!
 • Stephan Edelijn

  2 maanden geleden
  Precies Roel A , niet meer betalen. En ook niet minder. De zorg is duur genoeg. Te weinig is ook niet goed. Want degenen die de IC hard nodig hebben moeten dat ook krijgen. Ook de personen die daarop komen door Corona en zich hebben laten vaccineren.
 • Roel Akkerman

  2 maanden geleden
  (M.H. van den Brink) dat is een prima idee "Dus geen plek op de IC innemen" en dan ook geen zorgpremie meer betalen, toch?
 • Pieter Pontiac

  2 maanden geleden
  Auke: misschien je tijd nuttig besteden door even wat in te lezen in plaats van dit soort zinloze reacties te plaatsen.
 1. Sterke eerste helft levert PEC Zwolle kostbaar punt op tegen FC Groningen
  wedstrijdverslag

  Sterke eerste helft levert PEC Zwolle kostbaar punt op tegen FC Groningen

  Lang, heel lang leek PEC Zwolle in Groningen op weg naar de tweede overwinning van dit eredivisieseizoen. Een wonderschone vroege treffer van Mees de Wit vormde het hoogtepunt van een sterke eerste helft. Na rust slaagde de Zwolse equipe er toch niet in om de toenemende Groningse druk volledig te weerstaan. Door een eigen doelpunt van Thomas van den Belt moest PEC daarom genoegen nemen met een punt: 1-1.