Volledig scherm
Een vrachtwagen blokkeert de A6. © GinoPress

Vrachtwagens bij bosjes omgeblazen: Ketelbrug afgesloten

In verband met zeer zware windstoten is de Ketelbrug (A6) in Flevoland voor al het verkeer afgesloten. Op die snelweg gingen meerdere vrachtwagens om. Daarbij raakte niemand gewond.

Volledig scherm
De omgewaaide vrachtwagen in Vorden. © GinoPress B.V.

Ook een deel van de A50 is afgesloten vanwege een omgewaaide vrachtwagen. Door de storm is bij Apeldoorn-Noord een vrachtwagen gekanteld op de weg terecht gekomen.  De ANWB meldt dat de weg daar afgesloten is en dat het verkeer over de vluchtstrook geleid wordt.

Ook op de A6 (Lelystad - Muiden)  en N765 (Ramspolbrug - IJsselmuiden) is onder andere sprake van omgewaaide vrachtwagens. Eerder vanmorgen werd een vrachtwagen bij Vorden omver geblazen. Volgens het overzicht van de Verkeersinformatiedienst is er over het gehele land sprake van 37 omgewaaide vrachtwagens.

Door de wind raakte aan de Berencamperweg in Nijkerk ook een vrachtwagen van de weg. De vrachtwagen ramde na het van het van de weg raken ook een lantaarnpaal en een verkeersbord. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Op de A50 belandde als gevolg van de storm een marktkraamwagen op z'n kant. Het verkeer vanuit Arnhem kon via de vluchtrook richting Deventer.

  1. Vriendschap boezemvrienden eindigt in drama
    PREMIUM
    Reconstructie

    Vriend­schap boezem­vrien­den eindigt in drama

    Dagenlang ligt het in stukken gesneden lichaam van de 38-jarige Deniz Guldogdu uit Zwolle in de kruipruimte van het huis van zijn boezemvriend. Die kameraad, Mark de G., doet alsof hij van niets weet. Hij helpt bij het zoeken en laat zijn zoontjes spelen in het huis waar hij zelf - zo zegt justitie - het lijk bewerkte. Dit is het verhaal van een bizar misdrijf in Zwolle-Zuid, waar het laatste woord nog niet over gesproken is.

In samenwerking met indebuurt Zwolle