Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Carlo ter Ellen

Vrouw zonder licht vindt in Zwolse politie redder in nood: ‘Ik heb een 9,8!’

Paniek! Grote paniek zelfs. Probeer je er alles aan te doen om op tijd op jouw tentamen te komen, houdt de politie jou aan, omdat de verlichting niet werkt. Een brommerrijdster in Zwolle wist even niet hoe ze het had. Maar de politie bleek haar beste vriend.

48 reacties

 • M Suijzon

  1 jaar geleden
  Dit is weer een mooie opsteker voor de politie Dit is beter werk dan onopvallend in een busje zitten en kijken of er iemand 3 km te hard gaat
 • Sjaak Hollander

  1 jaar geleden
  Prachtig! Fijn dat ze hier zo prima meedenken en gelijk ook de juiste actie uitvoeren.
 • Derk Tjabsma

  1 jaar geleden
  Wat is dat hier zeg, met dat haten van de politie? Ik schrik hier van. We wonen in een mooi, veilig land zonder noemenswaardige corruptie. Aan de ene kant lijkt de politie nooit hard genoeg op te kunnen treden (tegen een ander dan), aan de andere kant hebben mensen hier blijkbaar grote problemen met gezag. Kijk eens in de spiegel en vraag jezelf eens goed af waar deze haat vandaan komt en waar het je heen brengt.
 • Pierre Loogman

  1 jaar geleden
  Helaas staan hier erg vervelende opmerkingen onder dit artikel over de politie, waarschijnlijk zijn dit figuren die dingen doen die door de wet niet toegestaan zijn. Maar ik vind dat deze agenten een pluim verdienen wegens doortastend optreden.
 • van Diest

  1 jaar geleden
  Heel leuk dat zoiets in de krant staat maar dit zou eigenlijk een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Ze lopen daar van ons belastinggeld en iemand een bekeuring uitdelen omdat haar lampje niet brand (want o jee , een gevaar voor haar veiligheid) daar zit niemand op te wachten. Niettemin roept dit artikel enige sympatieke gevoelens op. Dus een -1 eraf voor oom agent