Aankomst van Dilara uit Zwolle op het vliegveld van Istanboel, Turkije.
Volledig scherm
PREMIUM
Aankomst van Dilara uit Zwolle op het vliegveld van Istanboel, Turkije. © Familie Sahin

Waarom Erdogan de zieke Dilara uit Zwols ziekenhuis haalt: ‘Hier kan niemand bezwaar tegen hebben’

videoDe doodzieke Dilara Sahin is zondag met een privévliegtuig naar Turkije gebracht. In het Siyami Ersek Hospital in Istanboel wordt haar toestand nu stabiel genoemd. De Zwolse jonge vrouw kreeg in december te horen dat ze acute leukemie had en ligt al weken in coma. In Zwolle zagen de artsen geen kans haar nog beter te maken. 

23 reacties

 • Ruben Castro

  1 jaar geleden
  Ontzettend mooi om te lezen dat iemand waar ze niets meer voor kunnen doen, toch een second opinion wordt gegund. Misschien is er toch iets mogelijk, wie weet. Dat sommigen zich hier negatief over uit kunnen laten, schaam je diep. Zo verbitterd moet je niet leven. Wanneer heb je voor het laatst een lach op je gezicht gehad. Goed van Erdogan.
 • HA Klomp

  1 jaar geleden
  En ik neem aan dat Dilara en haar familie naar Turkije teruggaan als ze beter wordt? Het vertrouwen in Nederland zal dan wel helemaal weg zijn en ook in Turkije, dat goede land, kun je een inkomen verwerven.
 • frank vrij

  1 jaar geleden
  mooi dat Erdogan dit mogelijk maakt toch in nederland hadden ze de stekker er al uit gehaald
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Dictator Erdogan wil zieltjes winnen en gebruikt daar een meisje voor wat waarschijnlijk hersendood is. Misselijkmakend is dit. Mensen hoop geven terwijl ze een kasplantje zal blijven al ze aan de machines blijft liggen die haar in leven houden. Als de machines afgezet worden zal ze gaan hemelen. Het is de harde werkelijkheid.
 • Andre de Kruijff

  1 jaar geleden
  Hoewel ik de daad begrijp, zeker zeer menselijk, leg ik mijn twijfels bij de good will van Erdogan. Zijn populariteit is dancing aan het verdwijnen en hij huivert voor de gedachte dat hij het niet red bij de volgende verkiezingen. Dus propaganda voor hem en zijn AK partij is welkom. Alle dictators handelen zo. Gebruik maken van de mentale zwakte van zijn kiezers
 1. Feest bij Oranje Zwart, bittere tranen bij Wit-Blauw bij afsluiting zaalkorfbalseizoen
  PREMIUM
  korfbal zwolle

  Feest bij Oranje Zwart, bittere tranen bij Wit-Blauw bij afsluiting zaalkorf­bal­sei­zoen

  De korfballers van Oranje Zwart hebben in de laatste wedstrijd de kroon op een fraai zaalseizoen gezet. De Zwollenaren konden de champagne voor het duel met Revival al ontkurken, maar dat weerhield de ploeg er niet van om het publiek een galavoorstelling voor te schotelen, 30-20. Wit-Blauw kon niet stunten tegen Drachten (24-17) en degradeert eigenlijk onnodig na een zaalseizoen vol teleurstellingen.
  Zwolle