In deze McDonald’s in Zwolle werden een week geleden de broers Torunlar vermoord.
Volledig scherm
PREMIUM
In deze McDonald’s in Zwolle werden een week geleden de broers Torunlar vermoord. © Frans Paalman

Waarom moesten Ali en Hüseyin dood? Dit weten we tot nu toe over de McDonald's-moorden in Zwolle

De broers Ali en Hüseyin Torunlar werden op klaarlichte dag doodgeschoten in een bomvolle McDonald’s in Zwolle. Tientallen gezinnen met kinderen zagen het gebeuren. De vermoedelijke dader gaf zich enkele uren later aan bij de politie in Deventer. Iedereen vraagt zich al een week lang verbijsterd af: waarom is dit gebeurd en waarom op die plek? Dit weten we tot nu toe. 

5 reacties

 • W. Kloppenburg

  6 maanden geleden
  Mijn beste inschatting is dat de ene partij geld moet krijgen van de andere partij. De schuldeiser zal waarschijnlijk al tien keer het bos ingestuurd zijn en is nu door het lint gegaan met deze krankzinnige actie tot gevolg.
 • Martin Schuitert

  6 maanden geleden
  Heeft denk ik te maken met illegaal knikkeren
 • jos zoet

  6 maanden geleden
  Evert, Inderdaad... Wat een hijgerig sensatie artikel..!
 • E van der Harg

  6 maanden geleden
  Evert, je maait me de woorden uit de mond. Inderdaad, wat daar gebeurt is is vreselijk, maar inmiddels zijn de doden begraven en doet de politie onderzoek [is er nog iets niet duidelijk genoeg dan??] Stentor-redactie; het komt wel heel erg hijgerig en sensatie-hongerig over op de argeloze lezer. Artikel verschuiven naar bladzijde 7 en over tot de orde van de dag graag.
 • evert koekkoek

  6 maanden geleden
  Dat een aantal dagen geleden in de McDonalds op klaarlichte dag twee mannen in koelen bloede worden neergeschoten gebeurt gelukkig niet dagelijks in provinciestadje Zwolle. Een week na het gebeurde buitelen meerdere verslaggevers van de Stentor nog altijd over elkaar heen om als eerste weer nieuwe aannames en vragen naar buiten te brengen. Het voegt niks toe en lost niks op, je krijgt de twee slachtoffers er niet mee terug. Laat het verdere onderzoek over aan justitie en politie en wacht af.