Drukte op de intensive care.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de intensive care. © Rob Engelaar

Waarom overstromen onze ziekenhuizen zo snel als de coronacijfers stijgen?

5 vragenNu de coronacijfers stijgen, voornamelijk op de Biblebelt, neemt de druk op regionale ziekenhuizen toe. Ziekenhuis Isala heeft al operaties uitgesteld en coronapatiënten elders ondergebracht. Waarom staat ons ziekenhuissysteem zo snel onder hoogspanning?

2 reacties

 • Be Schilder

  1 jaar geleden
  Oorzaak al die bezuinigheden uit het verleden van VVD, daar is die Hans hoogeworst en Edith Schippers al mee begonnen, en die rest van die VVD , Rutte heeft daar een enorme rol in gespeeld. en nu zitten ze met het probleem, maar ze liegen en bedriegen alleen voor hun eigen hachje. we kunnen ons niets herinneren zeggen ze dan. Mensen stem eens een andere partij want hier kan het gewone volk niet verder mee .
 • Jean De la Juan

  1 jaar geleden
  Omdat ze al vol liggen met 5 corona patiënten op de ic
 1. Handbaloverzicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkensluiter
  PREMIUM
  handbal

  Handbal­over­zicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkenslui­ter

  Terwijl Wijhe’92 de titel pakte in de tweede divisie en Broekland het kampioensfeest in de hoofdklasse moest uitstellen, gebeurde er nog veel meer in handballend Salland. De derby tussen LHC en Zwolle werd opvallend makkelijk gewonnen door de Lemelerveldsen. Nieuw Heeten versloeg met veel moeite hekkensluiter Combinatie’64, maar is nog steeds niet zeker van klassenbehoud.
  Lemelerveld, Dalfsen