Wapen van McDonald’s-moorden lag al week in auto van verdachte: ‘Alle elf schoten waren raak’

MET VIDEOHet Openbaar Ministerie verdenkt de 32-jarige Veysel Ü. uit Rozendaal van dubbele moord in een volle Zwolse McDonald’s, waarbij hij uitermate gericht te werk is gegaan. Volgens de officier van justitie waren alle elf schoten die hij afvuurde raak. Zes troffen Ali Torunlar, vijf zijn broer Hüseyin.

4 reacties

 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  En als veel McDonald gasten gooit de vermeende dader zijn spullen uit het raam😡
 • D Dijkhof

  1 maand geleden
  @van dam, Als de maatstaf voor straf is hoeveel mensen en kinderen ernstig mentaal geraakt zijn, wat zou dan de straf voor de ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de misdaden in de toeslagenaffaire zijn? Want daarin zijn meer mensen en kinderen ernstig beschadigd dan in de Macdonalds.
 • Kas Van Dam

  1 maand geleden
  Dit heeft er op zijn minst alle schijn van niet een spontane actie vanuit paniek te zijn als je dit zo hoort. In dat geval mag de straf van mij fors zijn. Uiteraard voor de twee moorden zelf, maar zeker ook vanwege de locatie waar het is gebeurt en hoeveel mensen en ook kinderen daarmee ernstig mentaal geraakt zijn.
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Hoe bedoel je hij was in paniek enz. volgens de leuke advocaat. Deze actie is van de eerste tot de laatste seconde gepland want anders hoef je geen week lang je wapen in de auto meenemen. Dus.... moord met voorbedachte rade.
 1. OM wil 'stevig signaal' afgeven voor gooien bierflesjes bij boerenblokkade Zwolle, rechter gaat niet mee
  PREMIUM
  Video
  10

  OM wil 'stevig signaal' afgeven voor gooien bierfles­jes bij boerenblok­ka­de Zwolle, rechter gaat niet mee

  Vier mannen - drie Zwollenaren en één persoon uit Kampen - zijn veroordeeld tot werkstraffen vanwege hun rol bij de uit de hand gelopen boerenprotesten in Zwolle. Het Openbaar Ministerie wilde ‘een stevig signaal geven vanwege verharding’ en drie boerensympathisanten die met bierflesjes gooiden veroordelen tot celstraffen, maar de rechter ging niet mee met deze eis.