Volledig scherm
© Waterschap Drents Overijsselse Delta

Waterschappen werken samen bij verkiezingen

Twaalf lokale partijen uit twaalf gemeenten in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta bundelen de krachten bij de aankomende Waterschapsverkiezingen.

Landelijke partijen passen vaak een landelijke visie toe op de hele regio. De nieuwe partij GemeenteBelangen Drenthe-Overijssel wil niet één oplossing voor het hele gebied. Problemen die hetzelfde zijn in Salland, de natte Kop van Overijssel of de Drentse zandgronden, kunnen beter op een verschillende manier aangepakt worden. Dit door via de lokale partijen bewoners mee te laten denken en rekening te houden met omgevingsfactoren. De nieuwe partij wil de verschillende belangen en invalshoeken vanuit natuur, landbouw en leefbaarheid meenemen in haar besluitvorming.

Drenthe-Overijssel gaat de waterschapsverkiezingen voor waterschap Drents Overijsselse Delta in met 25 kandidaten op lijst 5. Vanuit de gemeenten Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Dalfsen, De Wolden, Hoogeveen, Kampen, Midden-Drenthe, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en Zwartewaterland zijn kandidaten geselecteerd.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Zwolle

Poll

Het Songfestival moet volgend jaar gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle

Het Songfestival moet volgend jaar gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle

  • Natuurlijk, wat een goed idee! (34%)
  • Absoluut niet, laten ze maar ergens anders gaan zingen. (51%)
  • Het maakt mij niks uit. (16%)
3931 stemmen