Weduwe en zus praten voor het eerst na Zwolse kruipruimtemoord: ‘Het is gewoon een monster’

videoJustitie maakte vanochtend een enorme ommezwaai in de zogenoemde Zwolse kruipruimtemoord. Vroeg de aanklager maanden geleden nog vrijspraak tegen De G. voor het doodschieten van zijn boezemvriend Deniz, nu gaat de aanklager voor 12 jaar cel en tbs. Nabestaanden van Deniz doen nu voor het eerst hun verhaal. Ze zijn blij met de nieuwe eis.

Vanaf de eerste dag dat het in stukken gezaagde lichaam van Deniz werd gevonden in het huis van zijn boezemvriend Mark de G., is de familie van het slachtoffer er rotsvast van overtuigd dat De G. het misdrijf op zijn geweten heeft. De verdachte zelf ontkent in alle toonaarden. En justitie? Justitie twijfelde, maar sinds gisteren niet meer…

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Zwolle