Het Kamperlijntje
Volledig scherm
Het Kamperlijntje © Freddy Schinkel

Wéér geen treinen tussen Zwolle en Kampen door personeelstekort: ‘Dit is erg vervelend’

Tussen Zwolle en Kampen rijden reden vanmiddag en begin deze avond geen treinen. Vervoerder Keolis had simpelweg niet voldoende personeel om het Kamperlijntje te laten rijden. Reizigers konden wel met de bus.

14 reacties

 • Bert Schillie

  2 maanden geleden
  Altijd weer leuk zo'n discussie van een paar ouwe mannen
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Jan Veenstra, fijn dat jij verstand van zaken hebt. Ik ontken nergens dat er geen hoge eisen aan het NS personeel worden gesteld. Dat lijkt me ook zeer logisch in dit verantwoordelijke werk. Je leest niet goed! Ik zeg dat het financiële verschil tussen werkenden, en thuiszitters, groter moet worden. Ik schreeuw niet zomaar van me af. ik kijk naar de feiten. We moeten af van chronische uitkeringstrekkers.
 • Jan Veenstra

  2 maanden geleden
  @Beste Hans van Dijk, Een beetje ondeskundig geneuzel lees ik van je. Je moet als sollicitant door een flinke procedure en testen om als personeel bij de NS te werken. Het is wel een feit dat ondanks de massa immigratie het personeel tekort enorm is. Om het probleem van de NS hiervan de uitkeringsgerechtigden de schuld te geven vind nogal kort door de bocht en dom. Leer de feiten kennen i.p.v. van je af te schreeuwen.
 • Jan Veenstra

  2 maanden geleden
  Ik ging veel met de trein en merendeel zag ik jonge veiligheidmedewerkers van de NS. Die laten zich niet meer uitspugen, uitschelden en bedreigen door zwartrijders. Op Twitter circuleren genoeg beelden van NS personeel die worden mishandeld. Tussen Zwolle en Emmen is zo'n voorbeeld.
 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Op naar de automatisch rijdende trein, net zoals nu al meerdere metro's rijden!! Dat is de toekomst!!
 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.