Volledig scherm
Het distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle. © Klaas Eissens/Wehkamp

Wehkamp gaat samenwerken met kookwinkel Cookinglife

Het Zwolse online warenhuis Wehkamp gaat samenwerken met kookwinkel Cookinglife. Wehkamp breidt daarmee het assortiment uit met zevenduizend artikelen. Eerder ging Wehkamp al samenwerkingen aan met Hema en BCC (elektronica en huishoudelijke apparaten).

De samenwerking komt niet helemaal als een verrassing. Eerder kondigde ceo Graham Harris al aan om naast mode meer ‘living’ te willen bieden (wonen en woonaccessoires) en samenwerking te zoeken met bedrijven die een logische aanvulling vormen op de markt (gezinnen) die het bedrijf bedient.

,,Met deze samenwerking heeft Wehkamp een partner gevonden die de hele koken en tafelen-categorie naar een hoger niveau kan tillen”, zo maakte het warenhuis vanmorgen bekend. Cookinglife heeft bekende merken als Bodum, Joseph Joseph en Villeroy & Boch, Diamant Sabatier en Bee’s Wax in het assortiment.

Wehkamp-topman Glenn Taylor: ,,Van bakvormen en keukenhulpjes tot pannen en serviezen; wij willen alles bieden wat een gezin nodig heeft in de keuken. Cookinglife is een professionele partner, waarmee we op een snelle manier ons huidige assortiment kunnen uitbreiden.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle