Er is bonje bij de vakgroep cardiologie van het Zwolse Isala ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is bonje bij de vakgroep cardiologie van het Zwolse Isala ziekenhuis. © Getty Images

Werksfeer Hartcentrum Isala totaal verziekt, oorlog tussen cardiologen en ziekenhuisbestuur

De werksfeer bij het Hartcentrum van het Zwolse ziekenhuis Isala is totaal verziekt, bleek maandagmiddag bij de Zwolse rechtbank. Volgens het ziekenhuisbestuur is er binnen de vakgroep cardiologie sprake van een intimiderende sfeer en is de veiligheid van medewerkers in het geding en daarmee de kwaliteit van de zorg.

10 reacties

 • Marja vd Bos

  10 maanden geleden
  Vorig jaar is er bij mij een pacemaker icd geplaatst gevolgd door een His bundel ablatie.. niets dan lof voor de cardiologen en verpleegkundigen… zijn zeer betrokken en erg vakkundig… heb daar niets van gemerkt…
 • jenny keijmel

  1 jaar geleden
  Jammer dat het er zo aan toe gaat Mijn man als patiënt heeft er weinig van gemerkt tijdens de opname en onderzoeken .. Jammer dat er verder niet bijstaat waar het allemaal om draait .. Maar het belangrijkste is dat het personeel in een prettige sfeer zijn werk kan doen ..
 • Rudolf Smit

  1 jaar geleden
  Dit is buitengewoon triest! Drie jaar geleden werd ik getroffen door een bijna dodelijk hartinfarct. Op het nippertje werd ik gered door cardiologie van Isala. Enkele dagen later gevolgd door een open-hartoperatie en voorzien van vier bypasses. Heb niet anders dan warme gevoelens over de drie weken die ik op de IC en naderhand afdeling cardiologie heb doorgebracht. Zowel verpleegkundigen als cardiologen hebben mij zeer liefdevol verzorgd en daarvoor voel ik nog steeds diepe dankbaarheid.
 • H. Sax

  1 jaar geleden
  Jammer dat er niet vermeld is waar de hele onenigheid over gaat.... geld? Vertrouwen? Of om vakinhoudelijke kennis?? 🤔🤔
 • K. Kanis

  1 jaar geleden
  Lijken net gewone mensen.