Eline van ’t N. van Onrecht TV bij een coronademonstratie in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eline van ’t N. van Onrecht TV bij een coronademonstratie in Nijmegen. © Paul Rapp

Wie is Eline van ’t N., de vrouw die is opgepakt voor bedreiging van Sigrid Kaag?

Ze ziet zichzelf als een echte verzetsstrijder. Een held. Vergelijkt zich met mensen als Martin Luther King. Maar wie is Eline van ’t N. (44) echt, is de vraag nu ze als tweede verdachte is opgepakt voor de bedreiging van D66-leider Sigrid Kaag. En hoe is ze terechtgekomen in het leven dat ze nu leidt?

23 reacties

 • Max Messie

  1 jaar geleden
  Het lijkt nog steeds zo gemakkelijk een oordeel te geven over “dit soort mensen” (verkeerd gekozen woorden, jezelf boven de ander plaatsen) je kan je misschien beter afvragen hoe en waarom is men zo geworden !? Velen van ons, zoals ook ik hebben t geluk gehad anders op te mogen opgroeien, en waar nodig de steun van onze omgeving gehad te hebben................ Een oordeel is makkelijk..... Met een veroordeling ben je vaak ook niet gered.....! Zo gecompliceerd kan t zijn ........
 • A. Harmsen

  1 jaar geleden
  De reacties geven aan dat er, net als deze vrouw, nog veel meer van het padje en alle realiteitszin kwijt zijn. Wat zij deed is niet goed te praten en wij hebben de aanloop en opruiing, die hieraan vooraf ging, gezien. Het OM gaat zich ook daarover buigen, dus er volgen meer rechtszaken, omdat je van onze democratie/rechtsstaat af moet blijven.
 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Dhr. Blankhorst even wat beter lezen. Ik ben het niet eens met deze mensen. Het zijn onzin verhalen om anders denkenden in dezelfde hoek te duwen als idioten als Micha Kat en Willem Engel. Als je enige vorm van kritiek uit, dan hoor je bij die club, dat is wat het idee er achter is.
 • J Vos

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met R Brandsma... keurig in de maat lopen, anders val je buiten de boot en krijg je de verkeerde code opgeplakt.....maar ga gewoon zo door en neem alles voor zoete koek aan wat de NPO je voorhoudt...
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  @Sina Hogeboom, gestoorde complotdenkers en pathologisch leugenaars zijn er altijd al geweest op deze wereld. "Vroeger hoorde je dit nooit" omdat jij daar specifiek niet op aan letten was en omdat het tegenwoordig met social media makkelijker is om je geestelijke kots uit te storten over de wereld.