De fooienpot van wielerwinkeleigenaar Rinus werd in juli gestolen. Inmiddels is-ie stevig aan de balie gemonteerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De fooienpot van wielerwinkeleigenaar Rinus werd in juli gestolen. Inmiddels is-ie stevig aan de balie gemonteerd. © Frans Paalman

Wie jatte de fooienpot uit de fietsenwinkel van Rinus uit Zwolle? ‘Zoiets doe je toch niet!’

De politie Zwolle en fietsenwinkel Sun Tweewielers doen een bijzondere oproep aan de man die er vandoor ging met een fooienpot: meld je, of de camerabeelden worden openbaar. De fooienpotdief heeft tot volgende week om zichzelf aan te geven bij het politiebureau, al is de vraag of hij dan nog op tijd is.

2 reacties

 • henk hartog

  9 maanden geleden
  TE LUI om werk te zoeken, te lui ! , Zal wel heel hard Drugs nodig hebben, maar géén geld, omdat ie TE Lui is om op half 6 uit z'n nest te komen..
 • J. Ruth

  9 maanden geleden
  Wel dure Nike's aan je voeten, en dan toch een paar tientjes moeten stelen... Waar is het misgegaan in die gast z'n leven?
 1. Familie van opgegeven kankerpatiënt Dilara huilt tranen van geluk in Istanboel: ‘Het is een wonder’
  PREMIUM
  22

  Familie van opgegeven kankerpa­tiënt Dilara huilt tranen van geluk in Istanboel: ‘Het is een wonder’

  Er gloort hoop voor de 25-jarige Dilara, zegt haar familie. De jonge Zwolse werd in januari in allerijl vanuit ziekenhuis Isala in Zwolle naar Turkije gebracht, nadat Nederlandse artsen de behandeling wilden staken omdat ze die als uitzichtloos beschouwden. ,,We huilden van verdriet en nu huilen we tranen van geluk’’, vertelt haar broer Onur Sahin. Hij spreekt van een wonder.