CEO Graham Harris van webwarenhuis Wehkamp in Zwolle. Vorig jaar trad hij aan met als opdracht de financiële positie van het bedrijf te verbeteren. ,,We liggen op koers."
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Graham Harris van webwarenhuis Wehkamp in Zwolle. Vorig jaar trad hij aan met als opdracht de financiële positie van het bedrijf te verbeteren. ,,We liggen op koers." © Frans Paalman

Wij vieren vakantie in eigen huis en tuin en dat is kassa voor webwarenhuis Wehkamp

videoDat we sinds ons sinds de coronacrisis in eigen huis en tuin terugtrekken en dat waarschijnlijk ook deze zomer blijven doen is terug te zien bij online warenhuis Wehkamp in Zwolle. Topman Graham Harris ziet een stijgende lijn in de afgelopen maanden. Wat Wehkamp misliep bij de kleding werd méér dan goedgemaakt door gestegen verkopen op het gebied van huis, tuin, speelgoed en elektronica.

  1. Man (68) terroriseert ‘met criminele familie’ seniorenflat in Zwolle: zorgmedewerker loopt met ijzeren staaf rond
    PREMIUM
    13

    Man (68) terrori­seert ‘met criminele familie’ senioren­flat in Zwolle: zorgmede­wer­ker loopt met ijzeren staaf rond

    Bedelen, rook- en stankoverlast en diefstal: bewoners van een seniorenflat in Zwolle zijn de hinder die een 68-jarige bewoner veroorzaakt helemaal beu. De angst voor de man en zijn familie is zo groot dat andere bewoners hun deuren met een kettingslot dichthouden en een zorgmedewerker rondloopt met een ijzeren staaf. ,,Zijn familie komt uit het criminele circuit.”