Wil Meulenbelt (91) uit Zwolle is de oudste PEC-fan met een seizoenkaart: ‘Supporter ben je voor het leven’

VIDEOWil Meulenbelt (91) is al sinds 1940 lid van PEC en heeft sinds de invoering van het profvoetbal altijd een seizoenkaart gehad. Vrijdag, op de dag dat bij de Zwolse eredivisionist de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2021/22 van start ging, verlengde hij opnieuw. Logisch, zegt Meulenbelt. ,,Supporter ben je voor het leven.’’

 1. Op zoek naar meer werkgeluk? ‘De tijd was nog nooit zo rijp’, zegt werkgelukdeskundige Marlies Jellema uit Zwolle
  PREMIUM

  Op zoek naar meer werkgeluk? ‘De tijd was nog nooit zo rijp’, zegt werkgeluk­des­kun­di­ge Marlies Jellema uit Zwolle

  Zo werkgelukkig zijn we met zijn allen nog lang niet. Een kwart zou het liefst ‘iets anders’ gaan doen. Een op de zes heeft burn-outklachten. Personeelskrapte helpt niet mee om het roer om te gooien. Nou ja, je kunt ook zeggen dat de tijd nog nooit zo rijp was, zegt de Zwolse werkgelukdeskundige Marlies Jellema. ,,Zet werkgeluk op 1. Begin daar mee.”
 2. Man (68) terroriseert ‘met criminele familie’ seniorenflat in Zwolle: zorgmedewerker loopt met ijzeren staaf rond
  PREMIUM
  2

  Man (68) terrori­seert ‘met criminele familie’ senioren­flat in Zwolle: zorgmede­wer­ker loopt met ijzeren staaf rond

  Bedelen, rook- en stankoverlast en diefstal: bewoners van een seniorenflat in Zwolle zijn de hinder die een 68-jarige bewoner veroorzaakt helemaal beu. De angst voor de man en zijn familie is zo groot dat andere bewoners hun deuren met een kettingslot dichthouden en een zorgmedewerker rondloopt met een ijzeren staaf. ,,Zijn familie komt uit het criminele circuit.”