Richard Loode (rechts) kreeg al 1800 tips.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Loode (rechts) kreeg al 1800 tips. © Frans Paalman / Politie Zwolle

Woede en ongeloof over verdronken hond in Zwolle: duizenden euro's voor gouden tip

Mensen reageren geschokt op de verdronken hond, die woensdagavond in het Zwarte Water in Zwolle werd aangetroffen. Zijn poten waren aan elkaar gebonden. De politie is een onderzoek gestart, en verschillende personen zijn al naar voren gestapt om voor honderden euro's aan tipgeld aan te bieden. ,,Ik snap niet hoe zoiets in je hoofd kan opkomen.”

1 reactie

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Kom nou met nadere info over de hond ! Wellicht komen er dan tips..!
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Ware Jacob(a) meldt zich nog niet voor gevonden ring MS-collecte Zwolle
  PREMIUM

  Ware Jacob(a) meldt zich nog niet voor gevonden ring MS-collecte Zwolle

  Negentig collectanten zamelden een maand geleden in Zwolle, Stadshagen en Westenholte geld in voor het MS Fonds. Dat leverde ruim tien mille aan munten en papiergeld op, maar ook een bijzondere gift: een gouden ring. Marleen Postma is al twaalf jaar coördinator van de MS-collecte in Zwolle, maar maakte zoiets nog niet eerder mee. Ze plaatste een oproep op Twitter en Facebook om de rechtmatige eigenaar van de ring te vinden, maar de ware Jacob (of Jacoba) werd tot nu toe niet achterhaald.