De woning zoals die er vanmorgen om 08.00 uur uitzag. Inmiddels is de rommel opgeruimd. 'De man zal niet meer terugkeren in het huis', meld Woningcorporatie deltaWonen.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning zoals die er vanmorgen om 08.00 uur uitzag. Inmiddels is de rommel opgeruimd. 'De man zal niet meer terugkeren in het huis', meld Woningcorporatie deltaWonen. © Remco Regterschot

Woning verwarde man in Zwolle dichtgetimmerd, sloten worden vervangen: ‘Hij keert niet meer terug’

videoDe verwarde man die vannacht zijn huurwoning aan de Moerbeistraat in Zwolle luidkeels heeft gesloopt, keert niet meer terug. Dat meldt woningcorporatie deltaWonen, eigenaar van het complex waarin het appartement zat van de man. 

3 reacties

 • Boy Zwolle

  1 week geleden
  Rustig aan Henk. Alle ambtenaren zijn zuiver hard werkende mensen die zich altijd 100% inzetten. Dus komt vast goed...
 • Eline van Bergen

  1 week geleden
  Ik hoop dat deze meneer de juiste hulp krijgt en het in de buurt waar hij woonde nu ook rustig blijft. Een mens in psychische nood heeft een enorme impact op meer mensen dan je denkt!
 • henk hartog

  1 week geleden
  Wordt dus de hoogste tijd dat deze persoon HEEL snel hulp krijgt van de gemeente.. Maar zal niet zo snel gaan lopen met die langzame ambtenaren die de hele dag zitten te gamen op kantoor.. Dus actie ondernemen. Hop.. Deze man zoekt hulp