Chefs (R)Evolution in 2106 met de Hill Billy Contest op een dekschuit in de gracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefs (R)Evolution in 2106 met de Hill Billy Contest op een dekschuit in de gracht. © Frans Paalman

Yes, dit jaar gaat het door: Topkoks bij Chefs (R)Evolution 2021 in Zwolle

Internationale topkoks demonstreren in september in kookdemonstraties hun kunsten tijdens de lustrumeditie van Chefs (R)Evolution in Zwolle, het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival van Librijekoppel Jonnie en Thérèse Boer. Vorig jaar werd het evenement afgelast door de coronamaatregelen.

 1. Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoekse kleertjes.com
  PREMIUM

  Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoek­se kleertjes.com

  Volgens de nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij kleertjes.com in 's-Heerenberg, dat deze week werd overgenomen door het grote postorderbedrijf. Niemand wordt ontslagen, de vestigingen in de Achterhoek en Hilversum blijven open. Ook aan de eigen, met prijzen bekroonde webshop wordt niet gemorreld. Het postorderbedrijf, dat voor het eerst winst heeft gemaakt, is dolblij met de overname.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”