StukTV beklom de lichtmast in het stadion van PEC Zwolle
Volledig scherm
PREMIUM
StukTV beklom de lichtmast in het stadion van PEC Zwolle © YouTube/StukTV

YouTuber klimt ongezekerd in hoge stadionmast van PEC Zwolle, club ontstemd: ‘Dit is levensgevaarlijk’

PEC Zwolle is verbolgen over een actie van StukTV. De drie mannen achter het YouTube-kanaal wisten het stadion binnen te dringen en op het stadiondak te komen, waarna Thomas van der Vlugt ongezekerd via een dunne trap in de tientallen meters hoge stadionmast klom. ‘Dat het een levensgevaarlijke actie is geweest moge duidelijk zijn.’

10 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het geen enkel probleem e een levensgevaarlijke maar supersterke actie en het is goed gegaan,gelukkig zijn er mensen die dat durven,petje af
 • Annet Grafhorst

  2 maanden geleden
  Ook goede beveiliging trouwens, hoorde ze in het filmpje al roepen, maar heb ze na die tijd niet meer gezien of gehoord!
 • Wesley Jansen

  2 maanden geleden
  Wat kunnen de mensen hier huilen zeg. Laat ze in hun eigen waarde. Ze proberen hun grenzen op te zoeken.. alsof mensen mogen bepalen met wat ze wel en niet mogen..
 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  Enne...hij is toch wel aangehouden he? Voor huisvredebreuk.? Betreden van verboden terrein?
 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  Weet je wat pas spectaculaire en inspirerende beelden oplevert? Als je online/op beeld uit die mast lazert! Weten al die domme volg-gansjes meteen dat je dat dus maar beter niet ook zelf kunt gaan doen.... of om t in verstaanbare taal te zetten: Don't try this at home/yourself! YouTube hoeft niet op iedere slag zout te gooien maar voor dit soort stommiteiten mogen ze best wel een uitzondering maken.