De politie is geschrokken van het aantal mensen dat een mobieltje vasthield terwijl ze aan het rijden waren over de N50 tussen Kampen en Hattemerbroek.
Volledig scherm
De politie is geschrokken van het aantal mensen dat een mobieltje vasthield terwijl ze aan het rijden waren over de N50 tussen Kampen en Hattemerbroek. © ANP XTRA

Zelfs politie schrikt van bonnenregen op beruchte ongevallenweg N50 bij Kampen

De politie heeft 88 bestuurders op de bon geslingerd op de N50 bij Kampen omdat de chauffeurs een telefoon in handen hadden. De agenten stonden donderdagmiddag tussen Kampen en Hattemerbroek en zijn zich wild geschrokken. De N50 staat bekend als een van de wegen waar de meeste verkeersongevallen in de regio zijn. 

14 reacties

 • Bert Konings

  4 maanden geleden
  Bij grove overtredingen zoals geen gordel dragen, veel te hoge snelheid, bellen, drank en drugs (ook lachgas), geen geldig rijbewijs, alsmede andere grove overtredingen moet bij ongevallen de uitgekeerde schades aan slachtoffers, volledig verhaalt worden op de veroorzakers. Ook geen schadevergoeding voor henzelf ingeval van AR of WA+. Tevens een ontzegging van de rijbevoegdheid voor een lange duur. Wedden dat het dan een stuk veiliger wordt op de weg?
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Geweldige actie! ! Minder vermanend vingertje en meer schrijven en flitsen.
 • Jeroen

  4 maanden geleden
  Nee hoor ... duidelijk het resultaat van gebrek aan verstand. Als je alleen gemotiveerd bent om in het verkeer op te letten wanneer je kans hebt dat je gecontroleerd wordt dan mag van mij je rijbewijs afgepakt worden. Want dan heb je iets niet goed begrepen tijdens je rij opleiding.
 • Gerrit de Haan

  4 maanden geleden
  Duidelijk het resultaat van een gebrek aan voldoende controle.
 • J.A.J. Velderman

  4 maanden geleden
  De weg is niet ( extreem ) gevaarlijk maar het gedrag van de automobilisten.
 1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

  Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.