Zieke kinderen mogen knuffelen met paardjes in Isala ziekenhuis

videoEen ziekenhuisbezoek is voor niemand een pretje. Isala geeft zieke kinderen daarom de kans een middagje met paarden te knuffelen. Drie shetlandpony's waren dinsdagmiddag te vinden op het terrein van het Zwolse ziekenhuis.

 1. Xavier Mous is blij dat hij bij SC Heerenveen keept en niet in Zwolle: ‘Het wordt heel moeilijk voor PEC’
  PREMIUM

  Xavier Mous is blij dat hij bij SC Heerenveen keept en niet in Zwolle: ‘Het wordt heel moeilijk voor PEC’

  Doelman Xavier Mous (26) treft zaterdag met SC Heerenveen de club die zijn contract afgelopen seizoen niet verlengde. Maar leedvermaak dat uitgerekend zijn oude werkgever laatste staat in de eredivisie, heeft de oud-goalie van PEC allerminst. ,,Zo’n rampseizoen gun je niemand en al helemaal niet jongens als Bram van Polen en Pelle Clement.” Een gesprek over zijn gevoel, dat de laatste weken alle kanten opvliegt.
 2. Verplaatsing Kroesenallee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’
  PREMIUM

  Verplaat­sing Kroesenal­lee bij Wijthmen dichterbij, maar niet iedereen is blij: ‘Het is funest voor ons’

  Na jaren steggelen lijkt het omleggen van de Kroesenallee bij Wijthmen dan eindelijk te gaan gebeuren. Het verplaatsen van de weg is een stap dichterbij gekomen doordat het college van B&W van Zwolle de beoogde locatie heeft aangewezen. Veel Dalfsenaren en inwoners van Wijthmen zijn er blij mee, maar mensen die straks naast de weg wonen niet. ,,Het is funest voor onze woonvoorziening.”