Op 6 januari werd verpleegkundige Erna Broekema als eerste zorgmedewerker van Isala ingeënt. Nu, ruim drie maanden later, is een groot deel van het ziekenhuispersoneel nog niet gevaccineerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 6 januari werd verpleegkundige Erna Broekema als eerste zorgmedewerker van Isala ingeënt. Nu, ruim drie maanden later, is een groot deel van het ziekenhuispersoneel nog niet gevaccineerd. © Frans Paalman

Ziekenhuizen in regio blij met extra vaccins voor medewerkers: ‘Voelt als erkenning’

Ziekenhuizen in de regio reageren opgelucht op de belofte dat deze week 35.000 extra coronavaccins beschikbaar komen voor ziekenhuismedewerkers die in direct contact met patiënten staan. 

2 reacties

 • Marieke

  3 weken geleden
  En dan te bedenken dat er naast die 40% ook nog eens veel personeel contact heeft met covid-patienten, maar omdat ze niet verplegen, tellen ze niet mee. Denk aan patiëntenvervoerders, baliemedewerkers, schoonmakers, etc. etc.
 • A Veldwachter

  4 weken geleden
  Hoe kun je nou blij zijn dat 40 tot 50% gevaccineerd is van jouw personeel? Hardwerkend personeel die elke dag worden blootgesteld worden aan mensen die het virus hebben. Ze komen na het werk in de thuissituatie en moeten alle zeilen bijzetten om geen familieleden te besmetten en rekening houden met bezoeken naar bijvoorbeeld hun ouders. Oh wat zijn we blij! Het is dieptriest.
 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?